Pressemeddelelser og nyheder

Værktøj til beregning af klimaaftryk

3. oktober 2019

Aarhus Havn er i gang med at udvikle et værktøj, der kan beregne både havneområdets og skibenes klimaaftryk. Værktøjet skal beregne udledninger af drivhusgasser og NOx fra afbrænding af brændselstyper som fx gas og diesel, men også fra indirekte udledning i forbindelse med brug af varme og elektricitet.

Læs mere 


Mobilkran til Omniterminalen

3. oktober 2019

En stor, mobil portalkran, der primært skal bruges på Omniteminalen, er sendt i udbud med en udbudsfrist medio oktober 2019. Aarhus Havn forventer, at den mobile kran, der er blandt de største hydrauliske kraner, kan leveres primo 2021.

Læs mere 


Stikprøvekontrol ved gates

3. oktober 2019

I den kommende periode vil vagtpersonalet ved Aarhus Havns gates udføre stikprøvekontroller for at højne sikkerheden på havnens ISPS-områder. Vagtpersonalet vil typisk spørge til køretøjernes ærinde på havnen samt sikre, at kravet om sikkerhedsvest er overholdt. Hvis vagten vurderer, at chaufføren ikke overholder sikkerhedsreglerne eller ikke har et reelt ærinde på havnen, vil vedkommende blive nægtet adgang til ISPS-området.

Læs mere 


Ny medarbejder i kundeservice

3. oktober 2019

Når kalenderen viser 1. november, tiltræder Dorthe Rasmussen som ny kundekoordinator hos Aarhus Havn.

Læs mere 


Havnedirektør har fået nyt job

20. september 2019

Jakob Flyvbjerg Christensen, der har stået i spidsen for Aarhus Havn i de seneste seks år, har valgt at sige ”ja tak” til nye udfordringer. Han har derfor opsagt sin stilling som havnedirektør for Aarhus Havn, og han forventer at fratræde ved årsskiftet.

Læs mere 


Vanddrone døbes under Åben Havn

29. august 2019

Aarhus Havn har investeret i en vanddrone, der skal suge oliepletter på havoverfladen og indsamle plastikaffald i havnebassinerne. For at finde et godt navn til det nye fartøj har Aarhus Havn udskrevet en navnekonkurrence, og navnet samt vinderen af konkurrencen afsløres under Åben Havn kl. 12.00.

Læs mere 


Verdens femtestørste

6. august 2019

Aarhus Havn er en del af forklaringen på, at dansk handelsflåde nu er verdens femtestørste.

Læs mere 


Samskip åbner ny containerlinje

6. august 2019

Containerrederiet Samskip åbner i august en ny containerrute med et ugentligt anløb, der forbinder Aarhus med Polen, Baltikum og Norge.

Læs mere 


Nyt frysehus på Aarhus havn

6. august 2019

Lundsøe Coldstores & Logistics åbnede i juli et nyt frysehus på Aarhus havn. Lundsoe har dermed mere end fordoblet sin kapacitet i Aarhus og kan således fremover tilbyde ca. 7000 kolde kvadratmeter til opbevaring af frysegods.

Læs mere 


Verdensrummet ligger i Aarhus

6. august 2019

I sidste uge åbnede Verdensrum på DOKK1, da kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad (R) og havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen i fællesskab klippede snoren til byens nye formidlingsrum.

Læs mere 


Aarhus Havn fortsætter sin stabile vækst

6. august 2019

Godsomsætningen på Aarhus Havn fortsætter med at stige. I første halvår af 2019 blev der håndteret ca. 4.430.000 tons gods på havnen, og det er ca. 166.000 tons mere end i samme periode sidste år - svarende til en stigning på 3,9 pct.

Læs mere 


Hvad skal vanddronen hedde?

31. juli 2019

Aarhus Havn udskriver nu en navnekonkurrence, der meget gerne skal resultere i et velklingende navn til virksomhedens nyeste fartøj, vanddronen.

Læs mere 


Aarhus Havn går egne veje for at skaffe bæredygtig energi til skibene

22. juni 2019

Der bør findes en national eller EU-funderet løsning på krydstogtskibes miljøaftryk, men desværre er der usikkerhed om, hvornår en sådan løsning kommer. Derfor vælger Aarhus Havn nu at gå egne veje i bestræbelserne på at skaffe bæredygtig energi til skibene i havnen og samtidig leve op til målet om at være CO2-neutral i 2030.

Læs mere 


Bæredygtigt samarbejde om konkrete indsatsområder

21. juni 2019

Byens energiselskab, NRGi og Aarhus Havn har netop besluttet at indgå et samarbejde, der skal gøre Aarhus mere bæredygtig. Omdrejningspunktet i aftalen er grøn strøm fra sol og vind samt udvikling af andre energiløsninger på havnen.

Læs mere 


SDK Shipping udvider på Aarhus havn

20. juni 2019

SDK Shipping A/S udvider nu sine aktiviteter på Aarhus havn, idet SDK Shipping og Aarhus Havn netop har underskrevet en lejekontrakt på et areal på ca. 22.000 kvm. på Omniterminalen, hvor SDK Shipping vil opføre ca. 12.000 kvm. pakhuse til bulk-produkter.

Læs mere 


Indvielse af ny fiskeplatform

6. juni 2019

Aarhus Havn har bygget en helt ny panorama-fiskeplatform til byens lystfiskere ved Sydmolen langs Østhavnsvej. Fiskeplatformen blev indviet i går, da viceborgmester Camilla Fabricius (S) klippede snoren.

Læs mere 


Se Aarhus Havn med andre øjne

6. juni 2019

De er unge, de er populære og de tjener deres penge som YouTubere.

Læs mere 


Endeligt nej til renseanlæg på havnen

6. juni 2019

Et flertal i Aarhus byråd sagde i går endeligt nej til et renseanlæg på havnen, hvor der i dag ligger veldrevne havnevirksomheder.

Læs mere 


Udvidelse af Østhavnsvej

6. juni 2019

Aarhus Havn har i et samarbejde med en række af havnens kunder lagt en plan for udvidelse af Østhavnsvej.

Læs mere 


Den ene mands affald, den anden mands guld

6. juni 2019

Virksomhederne på Aarhus havn skal udnytte hinandens ressourcer til gavn for både klima og bundlinje. Det er udgangspunktet for et projekt, der skal øge cirkulær økonomi og energieffektivisering på havnen. Aarhus Havn, Aarhus Kommune og Aarhus Vand står bag projektet.

Læs mere 


Ændret vejforløb på Marselis Boulevard

6. juni 2019

Frem til den 23. juni 2019 er vejforløbet på Marselis Boulevard ændret på grund af arbejde med en ny rampe til særtransporter. Afkørselssporet fra Marselis Boulevard til Strandvejen er spærret i den periode. Der er anvist omkørselsruter på stedet. Vi beklager generne – pas godt på folkene derude!

Læs mere 


Luftkvaliteten på Mellemarmen er inden for grænsen

21. maj 2019

Nye beregninger af luftkvaliteten på Aarhus havn viser, at luftens indhold af NO2 (kvælstofdioxid) holder sig indenfor EU's grænseværdier i forhold til bygningerne på Mellemarmen.

Læs mere 


Aarhus Havn kommer bekymrede borgere i møde

3. maj 2019

En undersøgelse af luftkvaliteten på Aarhus havn viser, at man roligt kan opholde sig på havnen og tæt på krydstogtskibene i gadeplan. Men beregningerne viser også, at EU's grænseværdier for NO2 (kvælstofdioxid) overskrides fra 25 meters højde og opefter i de cirka 8 timer, hvor skibene ligger i havn.

Læs mere 


Årsrapport 2018 - Læs mere her

2. maj 2019

Årsrapport 2018

Læs mere 


Godt år og klar til konsolidering

30. april 2019

Aarhus Havn realiserede i regnskabsåret 2018 en omsætning på 278 mio. kr., et overskud (EBIT) på 73 mio. kr. og således en overskudsgrad på 26 pct. I perioden er der anvendt 110 mio. kr. til anlægsinvesteringer.

Læs mere 


Etapecykling slut i juli

2. april 2019

Konstant, der er et datterselskab i NRGI-koncernen, er i gang med at opføre en kraftig transformerstation, der skal sikre elforsyningen på Aarhus havn i fremtiden.

Læs mere 


Ubemandet gate og lukning af jordtip

2. april 2019

Fra primo maj er den ene af de to gates på Aarhus havn ubemandet, men stadig i fuld funktion som hidtil, idet moderne teknologi gør det muligt at styre begge gates fra én position.

Læs mere 


Samarbejde om grøn innovation på Aarhus havn

2. april 2019

De cirka 150 virksomheder, der er en del af den maritime klynge på Aarhus havn, får nu en ekstra og enestående fordel. Fordi virksomhederne udgør en betydelig del af industrien i Aarhus, får de tilbud om at modtage et gratis virksomhedsforløb, hvor de kan arbejde med grøn innovation i et samarbejde med andre virksomheder på havnen eller hver for sig.

Læs mere 


Stigende kundetilfredshed

2. april 2019

Aarhus Havns kunder er mere tilfredse med samarbejdet end nogensinde tidligere. Et i forvejen flot resultat fra 2017 er steget i en undersøgelse, der har målt på samarbejdet i 2018.

Læs mere 


I spidsen for infrastrukturen

5. februar 2019

Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen har sagt ja til at være formand for en arbejdsgruppe, der skal beskæftige sig med infrastruktur i Aarhus.

Læs mere 


Opgraderingsplan for Østhavnsvej

5. februar 2019

Efter adskillige møder med kunder, trafikeksperter og kommunale embedsmænd det seneste år kunne Aarhus Havns tekniske chef Anne Zachariassen for nylig præsentere den endelige opgraderingsplan for Østhavnsvej.

Læs mere 


Flere tons og flest TEU

5. februar 2019

Hvor meget fylder 173.071 tons gods? På havnen? I lastbiler? I containere? Ingen ved det vel nøjagtigt. Til gengæld er det præcist den mængde gods, der udgjorde Aarhus Havns stigning i godsomsætningen i 2018.

Læs mere 


Flere tons og flest TEU

5. februar 2019

Hvor meget fylder 173.071 tons gods? På havnen? I lastbiler? I containere? Ingen ved det vel nøjagtigt. Til gengæld er det præcist den mængde gods, der udgjorde Aarhus Havns stigning i godsomsætningen i 2018.

Læs mere 


Forretningsbetingelser og Kranvedtægter 2019

21. december 2018

Find vores forretningsbetingelser og kranvedtægter 2019 under publikationer.

Læs mere 


Containerrekord

20. december 2018

Torsdag morgen blev container nummer 522.717 løftet over kaj på Aarhus havn. Det er absolut Danmarksrekord, og en opgørelse af havnens godsomsætning viser, at sidste års rekord allerede blev slået den 12. december.

Læs mere 


Ny sværgodsrampe

5. december 2018

I fremtiden vil mere særtransport med sværgods – herunder vindmølletransporter – have mulighed for at finde vej til Aarhus havn. I løbet af 2019 vil der blive bygget en ny sværgodsrampe fra Marselis Boulevard og på tværs af Strandvejen, så rampen munder ud i Østhavnsvej.

Læs mere 


Pressemeddelelse udsendt ved en fejl!

5. december 2018

Vi fik desværre tidligere i dag sendt nyheden om "Vindmøller på Aarhus havn" ud som en pressemeddelelse. Dette var en fejl. Vi beklager. Nyheden kan læses ovenfor.

Læs mere 


Sælsomt overraskende

4. december 2018

Hos Aarhus Havn glæder vi os over hvert eneste ”Synes godt om” på vores opdateringer på LinkedIn. Generelt er vi vant til god respons fra både eksisterende og nye følgere. Alligevel var det svært at forestille sig, at over 500 personer ville ”Synes godt om” vores lille sælvideo, som vi lagde på LinkedIn medio november. Til sammenligning var der kun 31, som klikkede ”Synes godt om”, da vi på LinkedIn kunne meddele, at miljøundersøgelserne af Yderhavnen nu er i gang. En markant forskel, som giver lidt at tænke over.

Læs mere 


Vindmøller på Aarhus Havn?

4. december 2018

Et flertal i Aarhus Byråd har besluttet at erstatte tre områder, der var udpeget til kæmpevindmøller, med tre nye områder. Et af de områder er på Østhavnen på Aarhus havn. Men i første omgang skal der foretages en miljøundersøgelse, og intet er endnu sikkert i forhold til at placere vindmøller på havnen. Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen har accepteret, at der nu bliver foretaget en miljøundersøgelse. ”Men vi har ikke taget stilling til selve projektet eller givet tilsagn til at opføre møllerne. Jeg mener, det er nødvendigt at høre, hvad vores kunder og andre interessenter siger, før vi tager stilling,” fastslår Jakob Flyvbjerg Christensen. Hvis det i givet fald viser sig, at der på et tidspunkt skal opstilles vindmøller på Østhavnen, vil det ikke blive Aarhus Havn, der står bag. Det vil sandsynligvis være et forsyningsselskab eller driftsselskab, der køber, opstiller og driver møllerne.

Læs mere 


Høringsfrist for renseanlæg

1. oktober 2018

Aarhus Kommune har behov for en nyt renseanlæg og byrådet drøfter aktuelt tre forskellige placeringer. Om en lille uge – helt præcist mandag d. 8. oktober – er sidste frist for at indsende et høringssvar til Aarhus Kommune vedrørende renseanlæggets tre mulige placeringer. I det såkaldte ”Hovedforslag” placeres renseanlægget på et areal på ca. 12 ha, hovedsagelig indenfor den del af søterritoriet, der i dag er rammebelagt til lystbådehavn. ”Alternativ 1” placerer renseanlægget indenfor Aarhus Havns nuværende arealer på et areal, som er ca. 9 ha. Da der er behov for 12 ha til det nye renseanlæg, undersøges det, hvordan arealet kan udvides med yderligere 3 ha enten på eller i forbindelse med Aarhus Havn. ”Alternativ 2” placerer renseanlægget på søterritoriet udenfor stenkastningen ved Østhavnen. Dette alternativ kan ses i forbindelse med eller som forløber for en kommende udvidelse af Østhavnen (Yderhavnen), som Aarhus Havn aktuelt har ansøgt Aarhus Kommune om at få igangsat planlægningen for. Men forslaget vil evt. kunne realiseres uafhængigt af en havneudvidelse.

Læs mere 


Fremtiden i silhuet

1. oktober 2018

Aarhus byråd godkendte medio september en miljøundersøgelse af Yderhavnen, som er en planlagt udvidelse af Aarhus havn på 140 hektar ude i havet mod øst og i god afstand fra Aarhus by. Udvidelsen udgør ca. 50 pct. af det nuværende havneareal. Da Aarhus Havn første gang forespurgte om lov til at foretage en miljøundersøgelse af Yderhavnen, sendte byrådet sagen til yderligere behandling i udvalget for Teknik og Miljø. Men da sagen i anden omgang blev behandlet i byrådssalen, kunne et flertal af byrådets medlemmer tilslutte sig, at Aarhus Havn nu gennemfører en miljøundersøgelse af den planlagte havneudvidelse. Yderhavnen, der er planlagt i tre etaper frem til år 2060, skal miljøundersøges af Cowi. Undersøgelsen kommer sandsynligvis til at tage et par år. Først derefter skal byrådet tage stilling til selve udvidelsen.

Læs mere 


Landstrøm på Aarhus Havn?

1. oktober 2018

Aarhus Havn modtager jævnligt spørgsmålet "Hvorfor etablerer I ikke et landstrømsanlæg, så skibene kan få strøm fra land, mens de ligger i havnen?" Teknisk chef Anne Zachariassen vil gerne fastslå, at et fast landstrømsanlæg med kabler i jorden aktuelt hverken er en rentabel eller fremtidssikret løsning på Aarhus havn, idet det er en løsning, der er bedst egnet til faste anløb med høj frekvens - som for eksempel færger. Og det er også en konklusion, man har draget i en række andre havne.

Læs mere 


Fortsat fremgang på Danmarks største containerhavn

23. august 2018

Containeromsætningen fortsætter med at stige på Danmarks største containerhavn. Oven på sidste års fremgang på 14 pct., viser Aarhus Havns halvårsresultat en stigning på yderligere 8 pct. i årets første seks måneder.

Læs mere 


Yderhavnen i byrådet

24. juli 2018

Et første lille skridt for Aarhus Havn, men et stort skridt for byen, regionen og nationen. Skridtet blev taget, da byrådet i løbet af sommeren for første gang behandlede en sag om Yderhavnen, som er en kommende udvidelse af Aarhus Havn. Skridtet bestod i første omgang blot af en byrådsbehandling af en ansøgning om en miljøvurdering. Aarhus Havn har ansøgt byrådet om tilladelse til at foretage en miljøvurdering af Yderhavnen, som er en tre-etapet udvidelse af Aarhus Havn på i alt 1.400.000 kvm. Den første etape forventes færdig i 2030, den næste i 2048 og den tredje og sidste i 2060.

Læs mere 


Opgradering af Østhavnsvej

24. juli 2018

Østhavnsvej er allerede i dag en hovedfærdselsåre på Aarhus havn, og det vil den også være i fremtiden. Hvert år stiger godsomsætningen på Aarhus havn og dertil kommer, at en ny færgeterminal, der åbner medio 2020, vil øge antallet af personbiler og lastbiler på Østhavnsvej. En opgradering af Østhavnsvej er derfor nødvendig, og på den baggrund har Aarhus Havn valgt at inddrage rådgivningsvirksomheden COWI, der er eksperter i trafikberegninger. COWI har for nylig præsenteret et foreløbigt forslag til, hvordan Østhavnsvej kan komme til at se ud - og fungere. Aarhus Havns tekniske chef Anne Zachariassen understreger, at der kun er tale om et forslag, og at intet endnu er besluttet.

Læs mere 


Yderhavnen - Masterplan

19. juni 2018

S& er den næste udvidelse af Aarhus havn, Yderhavnen, kommet på tryk.

Læs mere 


Aarhus Havn løftede hele Danmarks fremgang

7. juni 2018

I alle de større danske havne tilsammen blev der i 2017 håndteret 51.000 flere containere end året før. Men Aarhus Havn havde alene en vækst på 58.000 containere i samme periode, og således stod Aarhus Havns to containeroperatører for hele Danmarks fremgang – og lidt til.

Læs mere 


Ekspertudvalg om havnelov

6. juni 2018

De store kommunale selvstyrehavne skal fremover organiseres i to aktieselskaber. Ét selskab, der varetager havneinfrastrukturen og et andet selskab, der varetager kommercielle aktiviteter.

Læs mere 


Finnlines rykker Finland tættere på Aarhus

6. juni 2018

Finnlines er i gang med en større reorganisering af rederiets netværk, og ændringerne kommer i høj grad Aarhus til gode.

Læs mere 


Udvidelse af Aarhus havn skal miljøvurderes

3. april 2018

Aarhus Havn har planer om at udvide med nye havnearealer ude i havet mod øst.

Læs mere 


Årsrapport 2017

22. marts 2018

Det kan godt betale sig at drive havn i Aarhus. Se hele årsrapporten her...

Læs mere 


85,6 mio. kr. i overskud – driftsresultatet steg med 22 pct.

21. marts 2018

85,6 mio. kr. i overskud – driftsresultatet steg med 22 pct.

Læs mere 


Vækst på 14.1 pct. i containergodset

26. februar 2018

Kranførerne på Danmarks største containerhavn i Aarhus løftede sidste år 3.684.000 tons containergods med containerkranerne og satte ikke alene Danmarksrekord, men realiserede også en vækst på 14,1 pct. i forhold til året før.

Læs mere 


Invitation til Aarhus Havns Nytårsbriefing

21. december 2017

MANDAG DEN 8. JANUAR 2018 KL. 15.00 I HAVNECENTRET, VANDVEJEN 7

Læs mere 


Stort velkommen til Royal Arctic Line

16. oktober 2017

Stort velkommen til Royal Arctic Line

Læs mere 


Aarhus Havn skaber arbejdspladser, værditilvækst og skatteprovenu

24. august 2017

En ny analyse viser, at Aarhus havn har en markant betydning for den regionale økonomi og beskæftigelse, ligesom havnen bidrager med mere end 6 mia. kroner til den samlede danske værditilvækst. Analysen er gennemført af Syddansk Universitet i samarbejde med Center for Regional- og Turismeforskning, og den er bestilt af brancheorganisationen Danske Havne.

Læs mere 


Positiv udvikling i driften hos Aarhus Havn

16. august 2017

Aarhus havn realiserede i første halvår af 2017 et driftsoverskud på 40 mio. kroner, hvilket er en stigning på 48 pct. i forhold til sidste år.

Læs mere 


Royal Arctic Line valgte Aarhus Havn

20. juni 2017

Det grønlandske rederi Royal Arctic Line har i mere end 45 år haft basishavn i Aalborg. Efter måneders forhandling har rederiet nu meddelt Aalborg Havn, at samarbejdet vil ophøre. I fremtiden vil Royal Arctic Line i stedet benytte Aarhus Havn.

Læs mere 


Afrikansk træflis kan dække fremtidens behov for bærdygtigt biobrændsel

14. juni 2017

Konverteringsbølgen til træflis på kraftvarmeværkerne er i fuld gang, og energiselskabet Verdo er klar til at levere bæredygtig biomasse til de nye anlæg.

Læs mere 


Regler for vandscootere i Aarhus

2. juni 2017

Der kom for alvor fokus på brugen af vandscootere, da to unge kvinder i maj blev dræbt...

Læs mere 


Pæn fremgang i presset marked

24. april 2017

På trods af et presset marked i store dele af den maritime branche kom Aarhus Havn ud af 2016 med en vækst i både omsætningen og godsomsætningen samt vækst i indtjeningen.

Læs mere 


Årsrapport Aarhus Havn 2016

21. april 2017

Årsrapport Aarhus Havn 2016

Læs mere 


Mytedræber: Målinger viser gode tilkørselsforhold til Aarhus Havn

22. februar 2017

Selvom trafikken er på Marselis Boulevard er steget med 25 % på to år, viser nye målinger, at det går hurtigere en tidligere antaget at komme fra slutningen af motorvej E45 til Aarhus Havn.

Læs mere 


Rekordsæson i sigte: Velkommen til 90.000 gæster

9. februar 2017

Aarhus er blevet en attraktiv by, og krydstogt som ferieform er nok mere populært end nogensinde før.

Læs mere 


Stigende omsætning af alle godstyper

2. februar 2017

På trods af et vigende marked lykkedes det Aarhus Havn at skabe omsætningsstigninger på alle tre godstyper i 2016 - hhv. bulkprodukter, flydende produkter og stykgods

Læs mere 


Aarhus Havn har fået nyt logo

10. januar 2017

Aarhus Havn har i de seneste år gennemgået forandringer...

Læs mere 


Forretningsbetingelser 2017

2. januar 2017

Her finder du vores forretningsbetingelser for 2017.

Læs mere 


Ny tidssvarende operationsform

12. december 2016

Premieren på helt ny operationsform er netop overstået.

Læs mere 


DLG udvider på Aarhus Havn

13. oktober 2016

Europas næststørste landbrugsselskab DLG, har for nylig indgået en langsigtet samarbejdsaftale med Aarhus Havn

Læs mere 


Åben Havn på Aarhus havn

23. august 2016

Kom til Åben havn!

Læs mere 


Markant vækst hos Aarhus Havn

18. juli 2016

Aarhus Havn bygger oven på sidste års vækst – nu med en tocifret stigning.

Læs mere 


Aftale på plads med Munck A/S

4. juli 2016

Aarhus Havn har indgået aftale med Munck A/S om bygning af Omniterminalkaj.

Læs mere 


Aarhus Havn udvider!

22. juni 2016

Aarhus Havn udvider med Omniterminal.

Læs mere 


Stigende omsætning på de fleste hylder

18. april 2016

Med en stigning på 5% har vi taget yderligere markedsandele i Danmark, men også i forhold til Hamborg.

Læs mere 


Vi er flyttet til nyt domicil

28. februar 2016

Vi er flyttet til nyt domicil den 1. januar 2016.

Læs mere 


Verden største containerskib anløber Aarhus Havn

12. januar 2016

Torsdag den 14. januar får Aarhus havn besøg af MSC Zoe, som p.t. er verdens største containerskib.

Læs mere 


Markant stigning i antallet af krydstogtgæster

16. december 2015

Knap 80.000 krydstogtgæster med ca. 50 mio. kr. i lommerne vil næste år gå i land i Aarhus for at opleve byens handelsliv, kultur og natur.

Læs mere 


Så stiger containeromsætningen igen!

17. august 2015

Containeromsætningen viste i 1. halvår 2015 en positiv tendens med en vækst på 4,2 pct. i antallet af containerenheder (Teu)

Læs mere 


På vej mod fuldt hus i nyt Havnecenter

17. juni 2015

Aarhus er Danmarks byggeby nr. ét og med de lejekontrakter, der nu er underskrevet, er over halvdelen af de 5000 kvm kontorlejemål i Havnecenteret udlejet.

Læs mere 


Statsadvokaten rejser tiltale mod Aarhus Havn

27. marts 2015

Statsadvokaten i Viborg har i dag meddelt Aarhus Havn, at der rejses tiltale mod havnen som virksomhed

Læs mere 


Pressemeddelelse - IT-projekt på Aarhus havn vandt Digitaliseringsprisen 2015

25. marts 2015

Intelligente løsninger præger idag arbejdet på en moderne havn

Læs mere 


Danish Agro vokser på Aarhus havn

17. marts 2015

Der er travlhed på bulkområdet på Aarhus havn - pressemeddelelse

Læs mere 


Godt år og god pejling for fremtiden

12. marts 2015

Aarhus Havns årsrapport 2014 viser en fremgang i omsætning på 9,2 pct.

Læs mere 


Aarhus Now Positioned as a Cruise Destination

9. marts 2015

In 2016 we will see 23 cruise ships berthing in the port of Aarhus

Læs mere 


Aarhus Havn er for alvor blevet krydstogtdestination

3. marts 2015

Aarhus Havn har for alvor placeret sig på søkortet som krydstogtdestination i Skandinavien. Med en stigning på næsten 100 pct. på bare ét år, vil 2016 blive havnens og byens absolutte rekordår.

Læs mere 


Mere gods til Aarhus Havn - TV2 Østjylland

25. februar 2015

Se indslaget fra TV2 Østjylland den 24. februar.

Læs mere 


To kæmper besejler Aarhus Havn

23. februar 2015

Aarhus Havn sender pressemeddelelse

Læs mere 


Nye erhvervsfolk i Aarhus Havns bestyrelse

12. december 2014

Den stærkeste opstilling. Sådan betegner havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen Aarhus Havns bestyrelse, der bl.a. tæller to nye, fremtrædende erhvervsfolk.

Læs mere 


Forretningsbetingelser 2015

17. november 2014

Forretningsbetingelser gældende for 2015 ligger nu til download på hjemmesiden.

Læs mere 


Renere luft i Aarhus

4. november 2014

Fra årsskiftet vil skibe, der sejler til og fra Aarhus, udlede betydeligt mindre svovl

Læs mere 


Havnefronten langs Kystvejsstrækningen

20. oktober 2014

Læs folderen her..

Læs mere 


Trafiknyt - Aarhus Havn 7. oktober 2014

7. oktober 2014

Trafiknyt - Aarhus Havn 7. oktober 2014

Læs mere 


Trafiknyt Aarhus Havn - Østhavnsvej, afsluttende arbejder

1. september 2014

Der udføres vejarbejde på Østhavnsvej i uge 36 og 37

Læs mere 


Trafiknyt - Aarhus Havn 19. august 2014

19. august 2014

Trafiknyt lokalt fra Aarhus Havn

Læs mere 


Trafiknyt - Aarhus Havn uge 32

8. august 2014

Trafiknyt

Læs mere 


Millioninvesteringer i bedre tilkørselsforhold til Aarhus Havn

5. august 2014

Landspolitiske trafikaftaler tilgodeser Aarhus Havn

Læs mere 


Trafiknyt - Aarhus Havn 18. juli 2014

18. juli 2014

trafiknyt---18-juli-2014

Læs mere 


Trafiknyt - Aarhus Havn

14. juli 2014

Trafiknyt - Aarhus Havn

Læs mere 


Attraktive erhvervslejemål i kommende Havnecenter

27. juni 2014

Attraktive erhvervslejemål i kommende Havnecenter

Læs mere 


Nye virksomheder slår rod på Aarhus havn

26. maj 2014

Aarhus Havn sender pressemeddelse - Nye virksomheder slår rod på Aarhus havn

Læs mere 


En arbejdsplads er grundlagt på havnen

21. maj 2014

En arbejdsplads er grundlagt på havnen

Læs mere 


Flere nye ruter ud i verden

1. april 2014

Aarhus Havn har fået hele tre nye links ud i verden i løbet af de seneste måneder.

Læs mere 


Aarhus Havn bygger nyt Havnecenter

18. marts 2014

Havnecenteret, der skal ligge på Østhavnen ud mod den østlige mole, kommer til at indeholde både kontorer, kantine, værksteder, faciliteter til havnearbejdere, lagerfaciliteter og cafeteria.

Læs mere 


Invitation til morgenmøde om Aarhus havn

10. marts 2014

Kunder, medlemmer, interessenter af ERHVERV AARHUS, DI - Dansk Industri og Aarhus Havn inviteres til morgenmøde om Aarhus Havn.

Læs mere 


RePORTagen Februar 2014

5. februar 2014

RePORTagen Februar 2014

Læs mere 


Forretningsbetingelser 2014

5. december 2013

Aarhus Havns Forretningsbetingelser 2014

Læs mere 


Aarhus Byråd ansætter ny havnedirektør

24. oktober 2013

Den 41-årige Jakob Flyvbjerg Christensen er udpeget som ny direktør for Aarhus Havn.

Læs mere 


Trafikomlægning i forbindelse med opførelse af ny gate.

6. september 2013

Information om ændring af trafikale forhold på Oliehavnsvej

Læs mere 


Positive udsigter for Aarhus havn

14. marts 2013

Havnens overskud var 6 mio. kr. over budgettet

Læs mere 


6 min. 50 sek. fra Sydmotorvejen

19. februar 2013

Betydelige forbedringer for trafikken fra motorvejen til havnen

Læs mere 


Nyt areal til krydstogtgæsterne tæt på byen

1. juni 2012

Nye modtagefaciliteter mellem Balticagade og Mindet

Læs mere 


Denne hjemmeside bruger cookies

Cookies bruges til at lave statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Du accepterer cookies, når du klikker dig videre.

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies