Hvad skal vanddronen hedde?

Oprettet dato: 31. juli 2019

Aarhus Havn udskriver nu en navnekonkurrence, der meget gerne skal resultere i et velklingende navn til virksomhedens nyeste fartøj, vanddronen.

Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen peger på, at vanddronen er en del af Aarhus Havns bæredygtighedsstrategi. Dens arbejdsopgave er at opsuge oliepletter på vandoverfladen i havnen, og når den ikke gør det, kan den bruge fritiden på at samle affald fra åen, inden det når ud i havnen og derfra ud på verdenshavet.

”Hos Aarhus Havn forholder vi os positivt til alle FNs verdensmål, men vi arbejder aktivt med fem ud af de 17 mål – herunder SDG 14 ”Livet i havet”. Derfor har vi investeret i vanddronen, som nu navngives,” fortæller Jakob Flyvbjerg Christensen.

Aarhus Havn kvitterer med et Aarhus City Gavekort til en værdi af kr. 3000,00 til den person, der finder det rigtige navn til vanddronen. Dog forbeholder Aarhus Havn sig ret til ikke at anvende nogle af de indsendte bud.

Der er ingen direkte krav til navnet, men dommerpanelet foretrækker navne med et maritimt og/eller bæredygtigt islæt. Og de indsendte bud må gerne være begrundet.

Dommerpanelet består af havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen, forvaltningschef Carsten Holst fra Aarhus kommune og Mona Juul, der er tidligere adm. direktør i reklamebureauet Envision.  

Der er deadline for indsendelse af forslag til navne den 25. august 2019 – og man skal benytte e-mailadressen vanddronen@portofaarhus.dk. Alle kan deltage i konkurrencen.

Vinder-navnet bliver offentliggjort under Åben Havn, som afholdes på Aarhus havn lørdag d. 31. august 2019.

Yderligere oplysninger: Havnedirektør Jakob Flyvbjerg Christensen, mobil 20605214

 

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies