Ny havnedirektør

Oprettet dato: 15. januar 2020

49-årige Thomas Haber Borch er udpeget som ny havnedirektør for Aarhus Havn. Han er valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen, og han skal således fremover stå i spidsen for Danmarks største erhvervshavn. Han tiltræder senest 1. juli 2020.

Thomas Haber Borch, der både har stor erfaring med drift og ledelse, har siden 2015 været adm. direktør i DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S, og han har i en periode været medejer af begge virksomheder. Udover at have haft ansvaret for drift, vækst og udvikling af både vikar- og logistikvirksomheden, har Thomas Haber Borch haft tætte kunderelationer til blandt andet Region Midtjylland, der er en af logistikvirksomhedens største kunder.

I perioden fra 2008 til 2015 var Thomas Haber Borch hhv. områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.  

Den kommende havnedirektør er oprindelig uddannet svagstrømstekniker, men har siden suppleret med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA og har en bestyrelsesuddannelse.

Thomas Haber Borch bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin ægtefælle og deres tre børn.

Indtil den nye havnedirektør tiltræder er økonomi- og souschef Henrik Munch Jensen konstitueret havnedirektør.

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies