Havnefronten langs Kystvejsstrækningen

Oprettet dato: 20. oktober 2014

Mange store projekter langs kystvejsstrækningen er ved at forandre vores by. Fra Mindet i syd til Nørreport i nord er Aarhus Kommune og Aarhus Letbane i fuld gang med at anlægge projekter, som binder den centrale del af Aarhus sammen med vandet og byens nye havnefront.

Overfor Havnehuset toner det nye bibliotek og Borgerservice – Dokk1 – frem. Den sidste del af Aarhus Å er ved at blive frilagt, og slusen, som skal sikre Aarhus Midtby mod oversvømmelse, er snart færdig. I løbet af 2016 vil to nye havnepladser stå færdige, og langs havnefronten forberedes Danmarks første letbane. På samme tid udgraves kanaler rundt om Aarhus Ø, alt imens infrastrukturen bliver anlagt i takt med, at havnefronten byggemodnes og udvides.

Alle projekter bidrager til at skabe sammenhæng mellem det centrale Aarhus og den nye havnebydel til gavn og glæde for alle, som lever, besøger, arbejder og udtrykker sig i byen.

Aarhus Kommune og Aarhus Letbane har udarbejdet en folder, som fortæller om projekterne, der er ved at blive opført på havnefronten på strækningen mellem Mindet og Nørreport. Hent folderen her. Hvis du vil læse mere, kan du følge dette link til Center for Byens Anvendelses hjemmeside.

pdf pjecehavnefrontenlangskystvejsstraekningenweb.pdf (1.5 MB)

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies