Åben havn på trods af corona

Oprettet dato: 12. marts 2020

Aarhus Havn er en del af landets kritiske infrastruktur og den forsyningskæde, der både sikrer import og eksport af fødevarer, forbrugsvarer, medicin og andre livsfornødenheder. Derfor holder Aarhus Havn fuldt åben på trods af den særlige situation i Danmark lige nu.

Kundechef Nicolai Krøyer slår fast, at Aarhus Havn naturligvis følger myndighedernes anvisninger og opfordringer. På den baggrund er en række af Aarhus Havns medarbejdere således sendt hjem fra i dag og de vil arbejde hjemmefra foreløbig i 14 dage.  

”Men som en del af forsyningskæden er det nødvendigt, at vi holder havnen åben i størst muligt omfang. Det betyder, at vi tilstræber at opretholde normal drift, men der kan selvfølgelig opstå situationer, hvor vi er lidt længere tid om at respondere på et kundeønske end normalt,” fortæller Nicolai Krøyer.

Det er Aarhus Havns målsætning, at alle transportkøbere og øvrige kunder skal komme til at mærke mindst muligt til ændringer i virksomhedens servicering og betjening.

”Vi håber, at der vil være forståelse for, hvis der alligevel opstår en situation, hvor vi trods vores bestræbelser er lidt længere tid om at svare eller om at levere en given ydelse,” siger Nicolai Krøyer.

Han fortæller desuden, at der foreløbig kun er aflyst et enkelt skibsanløb, og det er sæsonens første krydstogtskib, der eller skulle anløbe 19. marts.

Yderligere oplysninger: Kundechef Nicolai Krøyer, mobil 20603796

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies