Flexport Login

Åben Havn

Havnen i Aarhus er byens bro til resten af verden

Åben Havn lørdag d. 26. august kl. 10-16


Aarhus Havn har – i overført betydning – broforbindelse til adskillige destinationer i hele verden. Ad alle de nuværende broer transporteres mange af de genstande du omgiver dig med. Dit tøj, dine sko, din taske, dit ur, din telefon og mange af de ting og byggematerialer, der findes i din bolig. Alt dette er med stor sandsynlighed sejlet fra fjerne destinationer og kommet til landet via Aarhus Havn, hvor produkterne er løftet i land af nogle af verdens største containerkraner.  

En havn er med andre ord en bro til resten af verden, for byen, regionen og faktisk hele landet. I forvejen er Aarhus Havn Danmarks største containerhavn med en markedsandel på 60 pct. af de containere, der omsættes i Danmark. Hver dag arbejder vi på at skabe nye broforbindelser, der kan gavne både den danske eksport og import.

Landets største erhvervshavn skaber ca. 20.000 arbejdspladser og markante skatteindtægter til kommune og stat. Det kan man ikke gøre uden heftig aktivitet, og derfor er havnen et lukket område de fleste dage om året. Hos os går sikkerhed nemlig forud for alt andet. Men én dag om året holder vi Åben Havn og inviterer med glæde byens borgere og andre interesserede til at opleve havnen.

Kom og få mere at vide om de mange forskellige aktiviteter på havnen og hvad byens havn betyder for dig.

Du finder os ved Honnørkajen overfor DOKK1, hvor du kan smage, se, høre, dufte og mærke hvad der rører sig på havnen.

Følg os på  Åben Havn.

 

 

 

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies