Flexport Login

I denne sektion:

Voksenlærling  

Voksenlærling

Bliv voksenlærling hos Aarhus Havn og få uddannelsen ”Faglært Kranfører”

Har du interesse for krankørsel og andre entreprenørmaskiner, så har du nu muligheden for at blive voksenlærling på Aarhus Havn. Vi tilbyder en alsidig uddannelse på Danmarks største erhvervshavn, hvor du bl.a. får erfaring med at køre vores kraner.

Vi tilbyder en spændende lærlingeplads på en dynamisk havn med engagerede kolleger. Vi har en frisk og uhøjtidelig omgangstone, masser af puls, dynamik og tempo.

Du kan komme i betragtning som voksenlærling på Aarhus Havn, hvis du kan genkende følgende:

  • Du har eller er i gang med at erhverve dig krancertifikat A.
  • Du er over 25 år og gerne med en vis portion erhvervserfaring i rygsækken.
  • Du  trives med at arbejde i højder og har en naturlig interesse for krankørsel og entreprenørmaskiner.
  • Du er som person ansvarlig og trives med en hektisk hverdag og varierende opgaver. Du er selvstændig og serviceminded, og du har en positiv tilgang til opgaver generelt. Ærlighed, fleksibilitet og et godt humør er også afgørende for den måde, vi samarbejder her på havnen.
  • Du opfylder i øvrigt kravene til ansættelse som voksenlærling. Se evt. mere om voksenlærling-ordningen via link her

Du vil i uddannelsesperioden være tilknyttet vores afdeling Havneservice, og du bliver uddannet i henhold til godkendt uddannelsesforløb som faglært kranfører ved EUC Lillebælt.

Du bliver uddannet til et job, hvor fokusområdet er krankørsel med alt fra mobilkran, kran på lastbil til havnens kraner. Derudover vil du få uddannelse i kørsel med andre entreprenørmaskiner, bil og lastbil samt praktisk erfaring med løsning af opgaver som bl.a. kranvedligeholdelse, indberetning af fejl/mangler på kraner, snerydning samt øvrigt forefaldende arbejde/transportopgaver, der er relateret til afdelingen Havneservice.

Nærmere oplysninger: Henvendelse til afdelingsleder Sigga Bak (Tlf.: 23108454).

Løn- og ansættelsesforhold vil være efter aftale med ansøgerens faglige organisation. Da Aarhus Havn tilstræber en mere ligelig kønsfordeling, opfordrer vi også kvinder til at søge.

Send din ansøgning, CV samt eventuelle anbefalinger til port@portofaarhus.dk senest fredag den 15. september kl. 12.00. Du kan forvente, at uddannelsen starter på EUC Lillebælt den 15. januar 2018.  

Vi afholder samtaler i uge 39.

AARHUS HAVN

Vandvejen 7
DK-8000 Aarhus C
CVR nr. 23145928
EAN nr. 5790000423668
Tlf.: 86 13 32 66 
 
 

ABONNEMENTSSERVICE

Aarhus Havn tilbyder gratis abonnement på pressemeddelelser og web-udgaven af RePORTagen

© COPYRIGHT AARHUS HAVN

Om copyright og friholdelsesklausul

OM Brug af cookies